Nieuwbouwwoning Molenbeek-Wersbeek

Een heel specifiek programma op een moeilijk perceel

De nieuwe woning ontwerpen voor je eigen ouders is een bijzondere opdracht. Maar met bouwheren werken die je heel goed kent en die ook heel goed weten wat ze willen was een zeer fijne ervaring. Een heel specifiek programma op een moeilijk perceel wisten we te gieten in een perfect maatpak.

 

De materialen moesten ‘eerlijk’ zijn en zorgen voor contrasten in textuur. De leefruimtes beneden zijn gebouwd rond de leefkeuken, het kloppend hart van de woning, geen franjes, gewoon met de deur in huis. Op verdieping vinden we de meer privatieve ruimtes, een tv-hoek, een gastenkamer en de master bedroom met dressing en badkamer. Achter de geïntegreerde garagepoort schuilt een auto-lift die toegang geeft tot de man-cave.

scroll up

Contacteer ons

Ja

U gaat akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bijhouden om contact op te nemen met u

Ja

Ik wil graag op de hoogte blijven van producten gerelateerd aan LTa

Bekijk ons Privacybeleid